Lähde mukaan talkoolaiseksi puoluekokoukseen

Tarvitsemme talkoolaisia jo kuukauden päässä pidettävään Kokoomuksen puoluekokoukseen. Lähtisitkö sinä avuksi toteuttamaan ainutlaatuista ja satakuntalaista kokousta 4.-6.9.? Kokouspaikkana on Porin Isomäki Areena, jonne odotetaan satoja kokoustajia ympäri Suomea.
Talkoolaiset mahdollistavat kokouksen sujuvuuden ja luovat osallistujille mukavan kokousviikonlopun. Talkoolaiset vastaavat mm. opastuksesta ja kulunvalvonnasta kokouspaikalla. Jotta talkootyö olisi jokaiselle miellyttävä kokemus, tarvitsemme lisää väkeä viikonlopuksi apukäsiksi. Voitte lähteä esimerkiksi talkootöihin isommalla porukalla oman paikallisyhdistyksenne väkenne kautta tai kaksin ystävän kanssa tai yksin, sillä tuttavia kyllä porukasta löytyy!
Ilmoittaudu mukaan talkoolaiseksi vähintään kahdeksi päiväksi linkin kautta: https://forms.gle/5dzBFZBND5uQW4d77
Voit myös ilmoittaa itsesi mukaan sähköpostilla maarit.salminen@kokoomus.fi tai soittamalla 045 348 2181.
Olemme ilmoittautumisesi jälkeen sinuun yhteydessä, niin sovitaan silloin tarkemmin millaisia tehtäviä ja millä aikataululla voit osallistua talkootehtäviin.

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *