Kutsu: Satakunnan Kokoomuksen kevätkokous 20.8.2020 Porissa

 

 

KUTSU:

Satakunnan Kokoomuksen kevätkokous 20.8.2020

.
.
Satakunnan Kokoomus ry:n sääntömääräinen kevätkous pidetään torstaina 20.8.2020 alkaen klo 18.00 Porin raviradalla.
.
Osoite: Ravintie 1, 28130 Pori
.
Piirikokouksiin on kullakin rekisteröidyllä paikallis- ja teemayhdistyksellä sekä piirijärjestöjen paikallisyhdistyksellä oikeus lähettää yksi (1) äänivaltainen edustaja toimintavuoden ensimmäisenä päivänä olleen jäsenmaksunsa suorittaneiden henkilöjäsenmääränsä kutakin alkavaa 25-lukua kohti. Lisäksi kaikki jäsenmaksunsa maksaneet Satakunnan Kokoomuksen jäsenet voivat osallistua kokoukseen tarkkailijoina. Tarkkailijoiden osallistumismaksu on sama kuin äänivaltaisten kokousedustajien.
Kullakin liiton piirijärjestöllä on oikeus lähettää yksi (1) äänivaltainen edustaja ja lisäksi yksi (1) äänivaltainen edustaja toimintavuoden ensimmäisenä päivänä olleen jäsenmaksunsa suorittaneiden henkilöjäsentensä määrän kutakin alkavaa 25-lukua kohti.
Kullakin alue- ja kunnallisjärjestöllä on oikeus lähettää yksi (1) äänivaltainen kokousedustaja. Kokousedustus määräytyy toimintavuoden ensimmäisenä päivänä olleen jäsenmaksunsa suorittaneiden henkilöjäsenten määrän mukaan.
Äänivaltaisen edustajan on esitettävä yhdistyksensä antama valtakirja tai oikeaksi todettu pöytäkirjaote siitä kokouksesta, jossa hänelle on edustusoikeus annettu. Edustusoikeus ja äänivalta piirikokouksessa on vain piirikokousta ennen jäsenmaksuvelvoitteensa suorittaneilla piirin jäsenillä tai piirin jäsenten henkilöjäsenillä.
Kokouksessa on kullakin edustajalla yksi (1) ääni.
Puhe- ja läsnäolo-oikeus piirikokouksessa on lisäksi piirin kunniapuheenjohtajalla, kunniajäsenillä, piirihallituksen jäsenillä, vaalipiiristä valituilla puolueen eduskuntaryhmän ja puoluevaltuuston ja puoluehallituksen jäsenillä sekä puolueen ehdokaslistalta valituilla Euroopan parlamentin jäsenillä, piirin toiminnanjohtajalla ja muilla piiritoimiston toimihenkilöillä, puoluesihteerillä sekä puolueen kunkin äänenkannattajan toimituksen edustajilla. Piirikokous voi myöntää puhe- tai läsnäolo-oikeuden muillekin sitä pyytäville henkilöille.
Kokouksessa käsitellään sääntömääräisen kevätkokouksen asiat sekä valitaan piirin ehdokkaat kokoomuksen puoluevaltuustoon. Poliittisen tilannekatsauksen pitää kokoomuksen varapuheenjohtaja, kansanedustaja Antti Häkkänen. Kokouksessa myös palkitaan Vuoden aktiivi 2019, Vuoden paikallisyhdistys 2019 sekä eniten kuntavaaliehdokkaita piiritoimistolle viimeistään la 15.8.2020 ilmoittaneet yhdistykset – suhteessa omaan tavoitteeseen.
.
Kahvitarjoilu ja valtakirjojen tarkastus alkavat klo 17.15, varsinainen kokous klo 18.00. Kokouksen osallistumismaksu on 25 euroa (sisältäen kokousmateriaalin ja tarjoilun).
Tarjoilujen varaamisen ja kokousjärjestelyjen vuoksi pyydämme ystävällisesti tietoja osallistujamääristä etukäteen. Ilmoittautumisia pyydetään etukäteen piiritoimistolle.
***
.
Ilmoittautumisohje alla:
Ilmoittautumiset piirikokoukseen –
sähköpostitse:
tai puhelimitse:
puh. 045 348 2181 / järjestösihteeri Maarit Salminen (arkisin klo 09-15 välillä).
.
Lisätietoja kevätpiirikokouksesta:
Samu Vahteristo, puheenjohtaja
Antti Ahonen, toiminnanjohtaja
puh. 044 535 9400

Kategoriat: kirjoitukset, Toimiston kuulumisia, Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *