Satakunnan Kokoomuksen koulutus- ja vaalikoordinaattoriksi Jyrki Laine

 

 

TIEDOTE 23.9.2022

 

 

Satakunnan Kokoomuksen koulutus- ja vaalikoordinaattoriksi Jyrki Laine

 

Satakunnan Kokoomus on valinnut koulutus- ja vaalikoordinaattorin toimeen markkinointimerkonomi Jyrki Laineen, 53. Laine aloittaa työnsä lokakuun lopulla. Valinnan teki Satakunnan Kokoomuksen piirihallitus kokouksessaan Kokemäellä torstaina.

Koulutus- ja vaalikoordinaattorin tehtävä on määräaikainen projektityö, päättyen huhtikuussa 2023. Koordinaattori Laineen tärkeimmät työtehtävät liittyvät eduskuntavaalien kampanjatyöhön koko Satakunnan alueella sekä vaalitoimintaan liittyvien koulutusten koordinointiin.

Porilainen Jyrki Laine tunnetaan Yyterin Sinappi -yhtiön yrittäjänä. Aikaisemmin Laine on työskennellyt yritystoiminnan lisäksi mm. vakuutusalalla. Politiikan saralla Laine on vaikuttanut erilaisissa kunnallisissa ja alueellisissa luottamustehtävissä, mm. aikaisempana varakaupunginvaltuutettuna.

” – On hienoa saada Jyrki Laine vahvistamaan piirijärjestömme työntekijätiimiä. Jyrki tulee keskittymään eduskuntavaalityömme tukemiseen ja auttamiseen kaikkialla Satakunnassa. Tämän vahvistuksen myötä kokoomuksella on entistä paremmat edellytykset lähteä tavoittelemaan toista kansanedustajapaikkaa Satakunnan vaalipiiristä”, kokoomuspiirin puheenjohtaja Samu Vahteristo toteaa.

Koulutus- ja vaalikoordinaattori Laine työskentelee toiminnanjohtaja Antti Ahosen alaisuudessa Satakunnan Kokoomuksen piiritoimistolla Porissa, palvellen koko maakunnan kokoomustyötä. Piiritoimistolla työskentelee Laineen ja Ahosen lisäksi aluehallinnon kokoomuslaisten aluekoordinaattori Roosa Rapeli, sekä osa-aikaisesti Satakunnan Kokoomusnaisten ja Lastenliiton työntekijä Seija Myllymäki sekä kokoomusnuorten järjestökoordinaattori Antti Järvensivu.

 

Lisätietoja:

Samu Vahteristo
Satakunnan Kokoomuksen puheenjohtaja
p. 0505428439, samu@vahteristo.com

Antti Ahonen
Satakunnan Kokoomuksen toiminnanjohtaja
p. 0445359400, antti.ahonen@kokoomus.fi

Jyrki Laine
tuleva Satakunnan Kokoomuksen koulutus- ja vaalikoordinaattori
p. 0405402001, jyrki.laine@yyterinsinappi.fi

Kategoriat: kirjoitukset, Toimiston kuulumisia, Uutiset, Vasemmalle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.