Satakunta-iltamat 4.9.2020

Satakunnan piirin oma puoluekokouksen iltatapahtuma hotelli Vaakunassa

Satakunnan Kokoomus järjestää puoluekokouksen yhteydessä, perjantaina 4.9. piirin iltamat Sokos Hotelli Vaakunassa, Satakunta-salissa kello 19.30 – 24.00. Ohjelma alkaa noin kello 20.

Tilaisuuteen ei voi varata lippuja etukäteen. Osallistujamäärä on rajattu. Satakunta-iltamat on avoin sekä puoluekokouksen osallistujille, että muille. Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa saapua jo hyvissä ajoin!

Liput myydään ovella, 20€/kpl Vain käteisellä. Ilmoittautuessa osallistujilta otetaan nimet ylös.

Pääsylippuun sisältyy lasillinen kuohuviiniä sekä kevyt iltapalabuffet. Tilaisuuden maljapuheen pitää Satakunnan Kokoomuksen puheenjohtaja Samu Vahteristo. Lisäksi tilaisuudessa on satakuntalaista yllätysohjelmaa! Baarista on mahdollista ostaa juomia omakustanteisesti.

Vaikka lippuja ei voi varata etukäteen, on hyvä, että informoitte etukäteen tulostanne järjestösihteeri Maarit Salminen tekstiviestillä numeroon 045 348 2181. Näin nimenne voidaan tulostaa valmiiksi lomakkeelle ja sisääntulo nopeutuu.

 

Tervetuloa!

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *