Satakunnan Yrittäjien toimitusjohtaja Markku Kivinen piirihallituksen vieraana

Satakunnan Kokoomuksen piirihallitus piti yhteiskokouksen Satakunnan Yrittäjät Ry:n kanssa. Kokouksen antina piirihallitus sai ajankohtaiskatsauksen Satakunnan Yrittäjien kuntavaaliteemoihin ja ajankohtaisiin yrittäjiä koskeviin asioihin.

Piirihallitus jakaa Satakunnan Yrittäjien näkemyksen Satakunnasta yrittäjyysmaakuntana ja yhtyy yrittäjien huoleen koronavirusepidemian ja siitä seuranneiden rajoitustoimien vaikutuksiin maakunnan yrityksiin ja työpaikkoihin. Piirihallitus kehottaa nykyisiä ja tulevia kunnanvaltuutettuja kiinnittämään erityistä huomiota päätöksenteossa yritysvaikutusten arviointiin ja monipuolisten elinkeinopalveluiden saatavuuteen omassa kunnassa.

Piirihallitus jakaa Satakunnan Yrittäjien toiveen ja tavoitteen siitä, että mahdollisimman moni yrittäjä
on ehdolla kevään kuntavaaleissa.

Satakunnan Kokoomus kiittää Satakunnan Yrittäjiä hyvästä yhteistyöstä Satakunnan hyväksi.

 

Satakunnan piirihallitus 2021

 

 

Kategoriat: kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *