Kokoomuslaiset grillijuhlat keskiviikkona 17.7.

 

 

 

 

KOKOOMUKSEN JÄSENILLE – KOKOOMUSLAISET GRILLIJUHLAT

 

Satakunnan Kokoomus tahtoo kiittää kaikkia eduskuntavaalien ja eurovaalien vaalityötä tehneitä kokoomuslaisia. Niin ehdokkaita ja tukiryhmäläisiä, taustajoukkoja ja kampanjatyötä tehneitä kuin taustallakin tukeneita ja auttaneita. Tervetuloa Kokoomuslaisille grillijuhlille!

Kokoomuslaiset grillijuhlat järjestetään keskiviikkona, 17. heinäkuuta kello 18.30-22.30 Kokoomuskulmalla, Teatterikatu 5, Pori.

Tilaisuuden avauspuheenvuoron pitää aina yhtä upea kansanedustaja, sivistysvaliokunnan puheenjohtaja, pitkäaikainen ministeri Paula Risikko!

Tarjolla on grilliruokaa, monenlaisia virvokkeita ja porvarillista seuraa. Grilli on kuumana klo 19.30-21.30. Tervetuloa viihtymään!

Tapahtuma on jäsentilaisuus kokoomuslaisille. SuomiAreenan kokoomuslainen kiintopiste, Kokoomuskulma osoitteessa Teatterikatu 5, kaupunginteatterin pihalla, on aidattu ja osittain katettu ulkotila.

Tila on osittain esteetön.

 

HUOM! Tilaisuus ei ole avoin yleisötilaisuus, vaan Kansallisen Kokoomuksen jäsenille, etenkin Satakunnan kokoomuslaisille tarkoitettu kutsutilaisuus.

 

 

Lisätietoja grillijuhlista:

 

Antti Ahonen

Satakunnan Kokoomuksen toiminnanjohtaja

p. 044 535 9400

antti.ahonen@kokoomus.fi

Kategoriat: kirjoitukset, Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *