Samu Vahteristo ehdolla Kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtajistoon

 

 

TIEDOTE 23.8.2018 – JULKAISUVAPAA HETI

 

Samu Vahteristo ehdolla Kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtajistoon

 

Satakunnan Kokoomus esittää raumalaista Samu Vahteristoa Kokoomuksen puoluevaltuuston varapuheenjohtajaksi kaudelle 2018–2020.

Vahteristo (46) on toiminut aktiivisesti paikallisesti ja alueellisesti erilaisissa luottamustehtävissä mm. kaupunginvaltuutettuna, kaupunginhallituksen varapuheenjohtajana, maakuntauudistuksen ohjausryhmässä, piirihallituksen varapuheenjohtajana ja paikallisyhdistysten johdossa. Puoluevaltuuston jäseneksi hänet valittiin toiseksi kaudeksi Turun puoluekokouksessa kesällä 2018.

Siviilityössään median ja mainonnan parissa hän on nähnyt läheltä yritysten ja yrittäjien tilanteen nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Erityisesti seutukaupunkien merkitys hyvinvoinnin rakentajana on Vahteristolle tärkeää. Satakunnan Kokoomuksen puheenjohtaja Satu Hatanpää pitää Vahteriston vahvuutena yhteistyökykyä ja rakentavaa neuvottelutaitoa. – Samu on ratkaisukeskeinen sovittelija, joka pystyy yhdistämään erilaisia näkemyksiä ja katsomaan eteenpäin kohti tulevaisuutta.

Vahteristo on kiitollinen saamastaan tuesta ja muistuttaa edessä olevasta vaaliputkesta. – Kokoomuksen pitää puolueena valmistautua vaaleihin yhtenäisenä koko Suomessa. Uudistamista pitää jatkaa koko ajan sekä puolueen sisällä että politiikassa yleensä.

Kokoomuksen puoluevaltuusto on puolueen ylin päättävä elin puoluekokousten välillä. Puoluevaltuuston puheenjohtajaksi valittiin kesäkuisessa puoluekokouksessa Turussa Aura Salla. Satakunnasta puoluevaltuustossa on kolme edustajaa.

Puoluevaltuuston järjestäytymiskokous on 15.–16.syyskuuta Helsingissä.

 

Lisätietoja:

Satu Hatanpää
Satakunnan Kokoomuksen puheenjohtaja
satu.hatanpaa@dnainternet.net, puh. 040 587 0339

Samu Vahteristo
puoluevaltuuston varapuheenjohtajaehdokas
samu@vahteristo.com, puh. 050 542 8439

Antti Ahonen
Satakunnan Kokoomuksen toiminnanjohtaja
antti.ahonen@kokoomus.fi, puh. 044 535 9400

Kategoriat: kirjoitukset, Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *