Muutoksia tulossa Satakunnan Kokoomuksen piiritoimistolla

 

.

.
Arvoisa Satakunnan Kokoomuksen jäsen,
.
Kansallisen Kokoomuksen puoluehallitus on eilen päättänyt palkata Satakunnan Kokoomuksen nykyisen toiminnanjohtajan, Antti Ahosen määräajaksi puolueen kuntavaalipäällikön tehtävään.
Antti Ahonen tulee 6.4.2020 alkaen työskentelemään osittain puolueen kuntavaalipäällikkönä Helsingissä, kuitenkin tehden Porissa ja Satakunnassa töitä näillä näkymin kesäkuun puoluekokoukseen saakka. Alkukesästä alkaen Ahonen siirtyy kokonaan Helsinkiin täysipäiväiseksi kuntavaalipäälliköksi puoluetoimistolle, 31.5.2021 saakka.
.
Puolue huolehtii Satakunnan Kokoomuksen työntekijäresurssista myös tulevaisuudessa. Toiminnanjohtajan sijaisen tai vastaavan uuden työntekijän rekrytoimisen aikataulusta sovitaan lähiaikoina, yhteisymmärryksessä puoluetoimiston sekä Satakunnan Kokoomuksen piirihallituksen kesken. Neuvotteluissa Satakunnan Kokoomusta edustaa puheenjohtaja Samu Vahteristo.
.
Toiminnanjohtaja Antti Ahonen on aloittanut isyyslomansa ja palaa perjantaina 27.3. isyysvapailtaan Porin piiritoimistolle, tuttuun tapaan. Lisäksi Ahonen on töissä torstaina 19.3. Järjestösihteeri Maarit Salminen on töissä normaaliin tapaan.
.
Satakunnan Kokoomuksen työntekijäratkaisuista tiedotetaan sekä yhdistyksille, että jäsenille heti asian edetessä.
.
Satakunnan Kokoomuksen piirihallituksen puolesta,
Samu Vahteristo
puheenjohtaja, Satakunnan Kokoomus ry
samu@vahteristo.com
050 542 8439

Kategoriat: kirjoitukset, Toimiston kuulumisia, Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *