Syystervehdys satakuntalaisille – Kokoomusnaisilta!

Tätä viestiä kirjoittaessa katselen samalla keittiön ikkunasta ruskan upeasti sävyttämää metsää. Viimeaikojen lämpöiset syyspäivät ovat mahdollistaneet ikimuistoisia retkiä luontoon perheen kesken. Nämä hetket ovat oikeita arjen onnenpisaroita: elämä on tässä ja nyt.

Syksyn mittaan on jo ollut tapahtumia, jossa Satakunnan Kokoomusnaiset ovat olleet  mukana. Puoluekokouksesta on kulunut tovi ja tomu on laskeutunut. Tapahtuma oli mielestäni oikein onnistunut, vaikka korona-aika asettikin järjestelyille omat vaatimuksensa. Ilokseni huomasin, että osallistujat ottivat hygieniaohjeet vakavasti. Suurkiitos talkoolaisille, jotka omalta osaltanne mahdollistitte kokouksen menestyksekkään ja turvallisen toteutumisen!

Puoluekokouksen aikana oli Eetunaukiolla Porin kuntavaalistartti, jossa myös me olimme yhtenä järjestäjänä. Lavalla haastateltiin useita kokoomusnaisia ja kokoomuslaisia naisia satakuntalaisista aina kansanedustajiin asti. Tapahtumassa oli jaossa Kohtaa ihminen- kuntavaaliohjelmia ja mm. Kokoomuksen käsidesejä. Tämäkään tapahtuma ei olisi onnistunut ilman talkoolaisia – eli kiitos!

On huippu juttu, kun saa olla osa tätä osallistuvaa ja iloista porukkaa.

Toivottavasti nähdään ja kuullaan tulevissakin tapahtumissa, joita löydät facebook-sivuiltamme ja Satakunnan piirin tapahtumakalenterista! Kaikissa tapahtumissamme on otettu huomioon koronaohjeistukset turvaväleistä käsideseihin. Kaikissa tapahtumissamme on suositus kasvomaskien käyttöön ja niitä on myös saatavilla – haluamme toimia vastuullisesti ja terveys edellä.

Terkuin

Viliina Välimäki

Satakunnan Kokoomusnaiset, puheenjohtaja, Kokoomuksen Porin kunnallisjärjestö, hallituksen jäsen. Noormarkun Kokoomusnaiset, puheenjohtaja.

viliina.valimaki@gmail.com

044 531 0891

Kategoriat: kirjoitukset_2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *