Samu Vahteristo Raumalta Satakunnan Kokoomuksen johtoon

TIEDOTE 23.11.2019

Tiukka puheenjohtajakilpailu Satu Hatanpään kanssa ratkesi arvalla.

Satakunnan Kokoomuksen Eurassa lauantaina, 23. marraskuuta kokoontunut piirikokous huipensi piirin äärimmäisen tasaväkisen puheenjohtajakamppailun, kun koko Satakuntaa edustavat yhdistysten edustajat kokoontuivat Euran Pirtin historialliseen miljööseen valitsemaan puheenjohtajaa vuodelle 2020.

Puheenjohtajien kampanjakiertue sisälsi paneelikeskustelut Ulvilassa, Huittisissa sekä viimeksi Eurassa ennen piirikokousta. Ehdokkaita oli kaksi – istuva puheenjohtaja Satu Hatanpää, 42, Porin Noormarkusta, sekä istuva varapuheenjohtaja Samu Vahteristo, 46, Raumalta.

Puheenjohtajavaali päättyi tasatulokseen, äänin 27-27. Piirin sääntöjen mukaisesti puheenjohtaja päätettiin arvalla. Arvonnan voitti Samu Vahteristo.

Varapuheenjohtajiksi valittiin Mikko Korpela Kankaanpäästä sekä Terhi Uusitalo Porista. Piirin taloudenhoitajaksi valittiin Mikko Kivinen Porista.

Muiksi piirihallituksen jäseniksi valittiin Laura Peltomäki Pomarkusta, Marja Sillanpää Ulvilasta, Krista Sorri Säkylästä, Marja-Leena Alho Raumalta, Timo Juurikko Huittisista, Harri Rusi Kokemäeltä, Ari Saarenmaa Eurasta sekä kokoomusnuoria edustava Olli Lund Porista.

 

Lisätietoja:
Antti Ahonen, toiminnanjohtaja
p. 041 4607921
antti.ahonen@kokoomus.fi

Kategoriat: kirjoitukset, Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *